Indlæg fra de som anmelder musikudgivelser Dansk Top/ Dansemusik

Anmeldelse af vores Julesingle CD udgivelse. 2014.

titel: Dit Julehjerte Fik Jeg

                                                   

Her er 3 indlæg. Her kommer løbende opdateringer

 

Amek Duo ude med Julesingle " Dit Julehjerte Fik Jeg "   ano. 2014

En Cd der nok..skal blive hørt rundt omkring på lokalradioerne

Da den kommer lige fra deres hjerter af, kan man tydelig høre og det betyder..en del.....

når alt går op i højre enhed..på flotteste måde....sang - musik og tekst og at det..er lytter venlig.

En cd der vil kunne lyttes til igen og igen - fordi den spreder glæde...

Amek Duo...flere  af den slags..bare kom med det - rigtig godt gået

                          Musik Anmelder.  Maja-Lisa Willadsen   http://www.maja-lisa.dk

 


    Musik Anmelder. Kurt Terkelsen for.    www.dansktoppensubnet.dk





SINGELOMTALE:
Amek Duo - Dit julehjerte fik jeg
Danske Amek Duo er ute med en ny julesingel i disse dager, en frisk,
swingende og "julete" låt med tittelen "Dit julehjerte fik jeg".


Av Thomas Neraasen  Sverige
(Sist endret: 09.12.2014 - 0209.12.2014 - 02:31)

Amek Duo består av ekteparet Anne Marie og Eddie Knudsen og er en duo som spiller dansktop/dansebandmusikk av det tradisjonelle slaget. Den nye julelåten deres er også en tradisjonell og veldig "swingbar" dansebandlåt som er skrevet av Søren Thim, som står bak melodien, mens teksten er skrevet av Anne Marie og Eddie selv. 

Innspillingen har foregått i Dolphin Studio i Holsted i Danmark 

Julesingelen kan kjøpes enten som CD eller nedlasting via Amek Duo sin egen webshop som du finner på 
www.amekduo.dk 
. Låten vil også bli tilgjengelig via digitale tjenester som Spotify og Itunes.

Her i For Swingende kommer du til å få presentert låten i neste ukes program(uke 51-2014). 



Kommentarer (1):

 Bent Jensen. prof. musik anmelder DK - SV - NO

Amek duo. er et af Danmarks nye duoer / Solister. det er ægteparret Anne Marie & Eddie Knudsen.
Det er top prof og de kan synge de to. det er det der skal til hvis Dansk Toppens musik stil skal bevares.
Kanon godt Amek duo :-) Stjerneregn fra 1-6- Så får Amek duo 6 stjerner
******
Postet 20:21, 13.12.14
 

 

Anmeldelse af vores Julesingle CD udgivelse. 2012.

titel: Julemarked

                                                   

Her er 0 indlæg. Her kommer løbende opdateringer


Vi har glemt at tage div. Anmeldelses  som vi fik af denne Julesingle CD
Men alle var gode, også på denne single cd fra Amek duo

Anmeldelse af vores Debut CD udgivelse. 2011.

titel: Anne Marie & Eddie

                                                   

Her er 5 indlæg. Her kommer løbende opdateringer

 

 


Debut album fra Amek duo

Thylands Avis

HURUP: Torsdag aften 24. november inviterer sangduoen Anne Marie og Eddie Knudsen (AMEK duo),

Vestervig, til reception på Møllen i Hurup.

Det sker i anledning af udgivelsen af duoens første CD, der har titlen Anne Marie & Eddie. Cd'en indeholder en række dansktopnumre

og helt nye numre skrevet og komponeret til duoen af professionelle tekstforfattere og komponister.

Flere er også skrevet og komponeret af sangduoen selv.

Anne Marie & Eddie Knudsen har kun eksisteret som solister i 1½ år, men har allerede fået

positiv opmærksomhed - bl.a. i forbindelse med sommerens Store Torvedage i Hurup.

Indspilningerne er foregået i Holsted hos Dolphin Music - og startede allerede i juni måned.

Ved arrangementet på Møllen vil der ske mange forskellige ting - bl.a. underholdning ved Amek duo,

der vil optræde i 2 x 30 min med "smagsprøver" fra den nye CD, der naturligvis kan købes denne aften.

Festen afholdes i den store sal, på Møllen.

Af. Knud Erichsen.

 

 
1323136811a.jpg







Amek Duo i For Swingende,   Sverige.

I ukens utgave av For Swingende får du presentert den nye plata til den nystartede danske duoen Amek Duo.

I tillegg får du presentert For Swingende-Toppen for november måned.

  Av Thomas Neraasen (Sist endret: 06.12.2011

 

Amek Duo er en nystartet duo fra Danmark som består av ekteparet Anne Marie og Eddie Knudsen, 

sistnevnte kjent fra det danske dansebandet Santa. Sammen har de nå utgitt et fullt CD-album 

med 15 flotte og danseglade låter og fra denne plata får du i ukens program høre tre smakebiter.

I tillegg presenter vi også resultatlista av For Swingende-Toppen for november måned i ukens 

program samt tre nye utfordrerlåter til lista for desember. Utfordrermelodiene denne 

gangen kommer fra Callinaz, Christer Sjögren og Drifters.

 

AMEK DUO UDE MED DEBUT-CD

AMEK DUO ude med Debut-cd med 15 sange på

En duo som jeg var meget spændt på at lytte til og høre hvordan de var

Må siger blev noget forbavset og positiv overrasket

De har valgt nogle rigtig flotte sange og synger dem rigtig godt

Både musik, tekst og stemmer passer så godt samme at det går op i højre enhed på flotteste måde.

De har her virkelig ramt plet med deres sange, der nok skal blive spille meget rundt omkring på de forskellig lokalradioer.

lytte godt til sangene og nyd dem fuldt ud

Sange jeg synes er rigtig flotte er

“Den som søger,finder” – “Dig vil jeg elske”

“Hvis du bare vil” – “Vores Bryllupsdag”

Men helt igennem en rigtig smuk cd..der her har fået lavet

så alt held og lykke til ønskes i fremover……rigtig godt gået

Vil i vide mere om dem så kig på

 

www.annemarieogeddie.dk - www.amekduo.dk

eller kontakt dem på

mail : amekduo@amekduo.dk - Tlf. +45 24 84 70 05

 

Anmeldelse fra. DansktopNyt  ( December 2011  af. Maja-Lisa Willadsen.  

 

 



Ukens platenyhet:

Amek Duo - Anne Marie & Eddie

Som mange vet så er Danmark kjent for sine mange dansebandduoer og trioer, og nå har en
ny duo dukket opp i det dejlige landet i sør, nemlig Amek Duo som består av Eddie Knudsen som tidligere
spilte i bandet Santa samt hans kone Anne Marie Knudsen. Nå er de også aktuelle med sitt første CD-album.


Anmeldelse fra Norge av.
  Thomas Neraasen (Sist endret: 30.12.2011 - 21:49 For Swingende ( December 2011
 
En terning kastet Femmer


Amek Duo har ikke drevet på så lenge, de startet opp i april i 2010, og Eddie har dermed også
lagt Santa litt på is mens han konsentrerer seg fullt om sitt nye duokonsept sammen med
sin "skjønt-syngende" kone Anne Marie. Hittil har Amek Duo hatt stor suksess og fremgang med
musikken sin, og stilen er selvsagt tradisjonell dansebandmusikk med dansbarheten i fokus,
eller "dansktop-musikk" som det gjerne kalles i Danmark.

Den nye plata er produsert av Søren Them og på plata medvirker også Søren på keyboard,
Finn Jacobsen spiller gitar mens Lars T.Rasmussen er med og korer.
Alt det tekniske er det Søren som har tatt seg av. Plata inneholder ellers 15 flotte og glade
danselåter, både egne låter og flere kjente covers, men dessverre er ikke opphavsmenn/kvinner nevnt på coveret,
noe som gjør at jeg ikke får kreditert disse slik jeg pleier i mine plateomtaler.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre låter til ukens presentasjon:

Anne Marie & Eddie - En egen signaturmelodi for Anne Marie og Eddie i Amek Duo, hvor teksten også
kretser litt rundt hvordan de to bandmedlemmene fant hverandre og ble et par både på scenen og privat.
En kjapp og god swinglåt som er et av høydepunktene på plata etter min mening. Her synger Anne Marie og Eddie duett.

Det er sjovt at være til - En gammel slager vi kjenner godt her i Norge med barnestjernen Anita Hegerland i duett
med tyskeren Roy Black fra tidlig 70 tall. Her har Amek Duo laget en dansk versjon av låten
hvor Anne Marie og Eddie synger duett. Meget flott og fengende versjon av en låt jeg selv alltid har vært glad i.

Hej hej hej Baby - Nok en dansevennlig og glad swinglåt hvor jeg ikke er sikker på om det er en nyskrevet låt
eller en coverlåt. Her er det Eddie som er hovedvokalist.

Amek Duo har her videreført mye av samme musikkstilen som Eddie sitt gamle band, Santa, var kjent for.
Tradisjonell og skikkelig dansbar dansebandmusikk, og mange swinglåter som appellerer til de som liker litt fart
på dansegulvet, men også noen roligere ballader innimellom til å puste ut litt mellom slagene.
Anne Marie og Eddie er også to meget dyktige vokalister som gjør at plata er blitt meget iørefallende og behagelig å lytte til.
Meget bra produksjon ellers også, hva både musikalitet og teknisk kvalitet gjelder.
Så på terningen denne gangen blir det en solid 5-er og absolutt bestått karakter til Amek Duo.
Dansk dansemusikk på sitt beste, så merk deg navnet først som sist, jeg gleder meg allerede til oppfølgeren!


              
 

AMEK DUO PÅ BESØG VED Henny Basballe

     Musikværkstedet i Viborg

Så havde jeg den store glæde at have Anne Marie og Eddie på besøg her i
musikværkstedet en meget kold dag, men jeg skal love for med vores fælles snak om musik og sang fik vi hurtigt varmen,
de er jo ude med en flot cd under deres kunsternavn amek duo, der er 15 nr, på cd hvor af de 10 er helt nye, med tekster og musik

af både Anne Marie og Eddie, den er absolut værd at få på cd afspilleren , hvis der er nogen der vil have dem ud og underholde til

næsten alle former for mærkedage så er de også klar til det, jeg glæder mig over at have haft sådan et på dygtige mennesker i studiet,

og jeg håber at lytterne vil tage rigtig godt imod dem. herfra sender vi alle tre

De varmeste hilsner til jer der kigger med fra

Anne Marie – Eddie og Henny

                                                                                                          

Designet i året 2001. EK Web-Design

Copyright © 2000  www.santa-danseband.dk 

&  www.amekduo.dk  Alle rettigheder forbeholdes.

Senest opdateret: december 08, 2016