Nyheder  år.  2015

 

April 2015

Amek duo har gjort en lille undtagelse i, at vi sætter en reklame ind her. ang. Ingers Dansktop Aften på Hotel Vojens i året 2016.  Amek duo Reklamerer ikke for andre kunstner normalt. For mange andre kunstner gør det ikke på deres hjemmesider osv. Men vi ligger plakaten ind her så alle kan nå at tilmelde sig denne super Dansktop aften i Vojens. Man skal være hurtig hvis man vil have en plads.

Amek duo er så småt igang med at planlægge vores arrangementer ved grænselandet Hvor Amek duo I/S laver musikplanen. Og der er som altid Top Underholdning når Amek duo I/S står bag ved de musiker som vi formidler osv. Så får man kun de gode musiker og de man kan stole på.

Amek duo har derfor stoppet med at Formidle kunstner til Floulev K M. I det de ikke står ved det der er aftalt med Musikerne og den musikplan som de selv har godtaget.  Og det er dagliglederen Gerda N . Larsen.  De holder ikke hvad der er aftalt og en anden kunstner/duo har lavet job der udenom alle de andre musiker som vi havde formidlet dertil, for at præsenter så meget blandet musik som muligt. Og det havde Gerda selv ønsket, og hun havde givet Amek duo I/S ansvaret for at finde alle de musiker til stedet. Så jeg Eddie Knudsen har knoklet i næsten 5 år. for at hjælpe underholdningen i gang i Floulev K M.  Men Stedet har taget godt og grundigt pis på de som har underholdt der hver søndag, selv efter deres eget ønske. Men vi håber selvfølgeligt at musikerne tager afstand fra sådan et sted. Når man ikke kan tro på det man aftaler med Gerda Larsen.  Amek duo I/S anbefaler aldrig mere kunstner dertil. For man ved ikke hvad de laver bag ens ryg.  Surt show i næsten 5 år.  Ps.  Alle Kunstner skal huske at indgive deres optræden der til Koda, så de ikke springer over hvor gæret er lavest. For musikerne har ret til deres Koda / NCB afregning. Husk det giver jo penge til egen lomme m.m.  De steder som har offentlig musik/underholdning Skal have en aftale/tilladelse af Koda. + de skal betale pr. kunstner som optræder på stedet hver gang. Så kære musikkollegaer husk at indgive en koda liste, så man ikke snyder sig selv for penge oveni den hyre de giver på spillestederne osv.

 

Marts 2015

Amek duo er så småt begyndt igen at tage flere jobs ind igen.  og som alle nok ved har vi jo fået en lille pige ( Mette-Marie Knudsen ) så vores musik har stået på vågeblus, i godt et års tid. hvor vi har givet rigtig mange jobs til vores herlige musikkollegaer, og det vil vi også gøre fremover, i det de fleste har bakket os op omkring dette. Og det gælder også den underholdnings program vi i Amek duo I/S laver til Floulev Cafeteria og Kræmmermarked. og det håber  vi på kan fortsætte. vi har nu lavet musik der i snart 5 år. Ja det er rigtig, tiden flyver a sted. Amek duo optrådte i Floulev Kræmmermarked for snart 5 år siden. i det vi snart  fylder 5 år og det sker netop på denne dato. 16 - April -2015 Amek duo + Dronning Margrethe II  sikke et tilfældighed, den dag glemmer man jo aldrig.

Amek duo har nu lavet et testnummer som ligger på siden ( AM Studio ) Det er en nyindspilning af vores hit ( Vores Bryllupsdag ) som er på vores første CD udgivelse. Så nu kan man lytte til den nye udgave som er indspillet i vores lyd studio her i Vestervig. Og har man lyst til at prøve at indspille en demo cd eller andet, så bestil plads. og du får et uforpligtende pristilbud. og alle kan deltage, vi hjælper med det praktiske ang. evt. udgivelser og rettigheder o.s.v.  :-)  Det er noget som tager meget tid som regel. så har du selv rettighederne på plads, kan vi tage fat på musikken og sangen med det samme næsten.

Amek duo. igen til Sverige og Tyskland vi glæder os meget.  og flere TV stationer og media har kontakt til os, så vi får en god år i 2015 igen. Vi er så glade for at møde jer publikummer rundt i landet. Vi håber nu på at vi kan få et samarbejde med et bookingfirma ud over vores eget Amek duo I/S. 

 

Februar 2015

Amek duo har nu fået lavet det meste af deres Lyd Studie færdig, der er blevet lavet ekstra sangrum og lydisoleret mere, og har fået installeret nye hovedtelefoner af mærket.  Beyerdynamic DT 770  PRO 250 ohm.  + flere justeringer. så vi tester og laver indspilninger mange gange, ind til vi er der hvor vi syntes at musikken og sangen er Professionelt lavet og det lyder godt i vores ører. og vi har også andre kompetente herrer til at lytte, så intet bliver overset. Vi har sikkert en testnummer ude på vores side under fanen ( AM Studio ) i løbet at marts måned.  Vi har også lavet mange nye tekster som er sendt til en musiker som skal prøve at lave musikken dertil. Ps. Er du rigtig god til at lave musik til tekster. står vi netop og mangler en vi kan tilknytte studiet, Vi har her i studiet en Tyros 2 keyboard. Så kan du lave rigtig fed dansktop musik osv. må du gerne tage kontakt.

Januar 2015

 

Amek duo har nu valgt at de selv står for Venner Clubben.  og dropper vores formidler, i det der ikke sker noget og Anja har heller ikke fulgt os på de steder vi har optrådt offentlig, og det var jo det der var meningen med at have en Ambassadør Formidler af Venner Clubben. Så i det nye år 2015 er det. Anne Marie & Eddie som selv står for Formidlingen af Venner Clubben. så Anja Christensen fra Lemvig står ikke mere for Venner klubbens Formidling osv. Skal vi nogensinde have en formidler skal personen kunne følge os der hvor vi optræder live. så men kan skabe nogle medlemmer til Amek Venner Club.

indsat d. 31 - December - 2014

 

Nummeret udkommer kun som Medie CD og Downloads. se hvordan på vores Web Shop på hjemmesiden. der vil den være at finde under Downloads. i øvrigt lige som alle vores andre numre er til Downloads der.  God Jul samt Godt nytår fra Amek duo / Anne Marie & Eddie.

Her kan du se Coveret til Amek Julesingle udspil. vil følge med under Downloads og Medie sending.  designet af: E. K. Design  v/ Anne Marie & Eddie Knudsen. Vestervig. Du kan også bestille plads i vores Musik Studio " AM Studio. vi lave flere forskellige indspilninger og evt. dit Radio / TV Spots o.s.v.  Se mere på Forsiden eller under AM Studio.

Forside cover.

Forside index Cover.

Bagside Cover.

 

indsat d. 01 - December - 2014

 
                                                                               

 

Siderne er udformet af E.K Web-Design.
Copyright © 2000 
www.santa-danseband.dk  Alle rettigheder forbeholdes.
Senest opdateret: december 08, 2016